Utsnitt fra Reodor Felgens Verksted. Foto: Anders Medhus

Reodor Felgens Verksted


Reodor Felgen's Verksted er Norges kanskje tøffeste møterom.

Konseptet består av Felgen's oppholdsrom (8 pers) og verksted (12 pers). Rommene kan benyttes hver for seg, eller i sin helhet som et kreativt prosessverktøy for bedrifter og enkeltpersoner/gründere. Som et kreativt prosessverktøy kan rommene benyttes til omstillings, utviklings, og innovasjonsaarbeid.

Reodor Felgens Verksted er en del av innovasjonssatsingen i Hallingdal. Vi kaller det en opplevelse av et møterom, tilgjengelig for hvem som helst. Bruken av rommet kan (og skal) variere, avhengig av hva det brukes til – styremøter, strategisamlinger eller festligheter. Book Reodor Felgens Verksted her.

Hallingcast
Som et prosessverktøy kan Reodor Felgens Verksted fungere som et "trinn 1 og 2" (oppholdsrom og verksted). Trinn 3 av raketten kaller vi Hallingcast – og handler om kommunikasjon videre. Hallingcast finnes både som podcast og på Youtube. De produserer film, nettsider, grafisk design, tekster, med mer. Mer info: Hallingcast.no

Reodor Felgens Verksted er bygget av Hallingdal Hytteservice i samarbeid med Qvisten Animasjon og Aukruststiftelsen.

Bærekraft
Ønsker du å dykke ned i, og kna begrepet "bærekraft"? Da skal du ta turen til foaje i 2. etasje på Torpomoen, på utsiden av Reodor Felgens Verksted. Her finner du verktøy og inspirasjon for å jobbe med helhetlig utvikling, holdbare løsninger - eller "bærekraft" om du vil. Tilbudet er åpent for alle.